Loading...

Vi inviterer til kulinariske filmopplevelser!

Kulinarisk kino har for oss blitt en årlig tradisjon, der vi samarbeider med Kosmorama og tilbyr filmvisninger kombinert med spennende matopplevelser. I år kan du nyte et måltid inspirert av det […]

Read more
Lansering/Smaking med Jon Bertelsen

Jon Bertelsen har fått en ny baby. Akevitten Jon har gått svanger den siste tiden er endelig unnfanget. Det rapporteres om at både fødselsgivende far og donorfaren (Tore […]

Read more
Q&A: RESTAURANTSJEFEN

Q&A MØT RESTAURANTSJEFEN Restaurantsjef Oskar Sköld tar for tiden en pause fra lektorutdanning i geografi for å prøve livet som restaurantsjef. Om han er fornøyd med det? Ja! […]

Read more
Q&A: Meet the bartender!

Q & A MEET THE BARTENDER Erik Andresen, 26 år Trondheim Han har tatovert Ron Diplomatico på høyrehånda, et cocktailglass på den venstre og tror på en vellaget, […]

Read more
Alle elsker ramen fredag 8. april

Ramenhaloi! Jossa kjører sin eminente, berømte nudelsuppe ramen fredag 8. april med distriktets flotteste råvarer; egg fra Fannremsgården og rug fra familien Lindegaard i Rissa. Dette en perfekt […]

Read more
Jossas smørbrødbonanza hver lørdag

Jossa mat og drikke i andreetasjen på Credo fyrer opp grillen på lørdag som vanlig, for å pryde rugbrødene våre med distriktets reineste råvarer! Rugbrød med blant annet […]

Read more
Jossa med Kosmorama!

For andre år på rad samarbeider Kosmorama og Credo Restaurant/Jossa mat og drikke!  I år inspireres vi av den japanske filmen Under kirsebærtrærne. Ikke bare blir det japansk meny i Credoveita, Jossa […]

Read more
Jossa mat og drikke med Good France

1500 kokker // 150 land // 5 kontinenter // 5 restauranter i Norge, og Jossa mat og drikke er med!  Sammen med den franske stjernekokken Alain Ducasse arrangerer […]

Read more
Smak.no om Jossa i Venezuela!

Smak.no, Dagens Næringslivs matportal har skrevet en flott anmeldelse av første uken vår i Venezuela med Karlos Ponte. Selv om gjestekokken Ponte er tilbake på hjemmebane i København, […]

Read more
Vinmakerens middag: Nicolas Perrin

Selveste Benoit Busseuil fra Maison Nicolas Perrin kommer! Han har ansvaret for foredling og blending av vinene fra dette huset, og jobber for å fremstille viner som er […]

Read more